Menu

Jeugd Nieuws

Nieuwsbrief februari Jeugdcommissie

De jeugdcommissie heeft niet stil gezeten deze winter. De nieuwe nieuwsbrief is gemaild via het mailadres dat bij Blue Birds bekend is. Heb je deze niet ontvangen? dan kan je een email sturen naar de jeugdcommissie. Je kan de nieuwsbrief ook hier downloaden.

Nieuwsbrief september Jeugdcommissie

De jeugdcommissie heeft het seizoen er op zitten. Een mooi moment om iedereen weer te laten weten wat we eigenlijk allemaal gedaan hebben en zeker ook nog gaan doen in de komende tijd. Onze tweede nieuwsbrief is gemaild via het mailadres dat bij Blue Birds bekend is. Heb je deze niet ontvangen? dan kan je een email sturen naar de jeugdcommissie. Je kan de nieuwsbrief ook hier downloaden.

Nieuwsbrief Jeugdcommissie

De jeugdcommissie heeft de eerste helft van het seizoen er op zitten. Een mooi moment om iedereen te laten weten wat we eigenlijk allemaal gedaan hebben en zeker ook nog gaan doen in het tweede deel van seizoen 2016. Onze eerste nieuwsbrief is gemaild via het mailadres dat bij Blue Birds bekend is. Deze is ook hier te downloaden. Namens de jeugdcommissie in ieder geval een fijne zomervakantie gewenst.

Blue Bids Jeugdleden timmeren actief aan de weg!

Dat de leden van Blue Birds heel actief en ondernemend zijn, dat kunnen we elk weekend op de velden zien! Naast de competitiewedstrijden en trainingen zijn er ook een aantal jeugdleden in de regio actief. Graag geven we jullie een "kijkje in de keuken". Als je op de foto klikt, is er ook nog achtergrondinformatie beschikbaar.


Dit zijn Anna de Groot, Jip van Swieten, Willemijn Vissers (Softbal Junioren) en Shalendra Lake (Softbal Aspiranten). Ze spelen in de Blue Angels Futures. Dit is een team met meiden van verenigingen uit de regio. Ook zijn ze geselecteerd voor de Little League. Op 14 mei spelen de Little League de eerste 2 wedstrijden van het EK in Almere. Op 18 juni hebben ze de volgende wedstrijden en 19 juni staan ze dan hopelijk in de finale! Shalendra speelt daar mee met de Littles en Anna, Willemijn en Jip spelen mee met de Juniors.

Meer lezen? . . . klik hier.

Media